SERVICE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι πρωταρχικός στόχος της ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και επιδιώκουμε η συντήρηση του αυτοκινήτου να είναι μια εύκολη για εσάς διαδικασία, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει τη δωρεάν υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης. Στο επόμενο ραντεβού σας ζητήστε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης και η ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ θα φροντίσει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα για την έγκαιρη διάθεσή του.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ, ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης service Skoda, χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά. H ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών προσφέρει ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς και συμβάλλουν στην άριστη λειτουργία, ανθεκτικότητα και διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου. 

Το Γνήσιο δεν αντιγράφεται!

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά ŠKODA υποβάλλονται σε εξαντλητικά test αντοχής και επιδόσεων, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του κατασκευαστή και να εξασφαλίζουν την απροβλημάτιστη λειτουργία του ŠKODA σας.

Γνήσια συστήματα φρένων ŠKODA

Ίσως το σημαντικότερο σύστημα του αυτοκινήτου για την ασφάλεια οδηγού και επιβατών είναι εκείνο των φρένων. Η τέλεια λειτουργία τους είναι απολύτως απαραίτητη αφού οι μεν δίσκοι πρέπει να αντέχουν τεράστιες πιέσεις σε πεδήσεις ανάγκης, τα δε τακάκια πρέπει να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και βέλτιστους συντελεστές τριβής με τους δίσκους. Για να καταδειχθεί η υπεροχή των γνήσιων συστημάτων φρένων ŠKODA έναντι των after market, διενεργήθηκαν τα ακόλουθα τεστ αντοχής:

 • Θερμομηχανική φόρτιση
 • Θερμική αντίσταση σε θραύση
 • Θερμική ανομοιογένεια
 • Φθορά στα τακάκια Οφέλη από την χρήση γνήσιων συστημάτων φρένων ŠKODA
 • Σύσταση υλικών με βέλτιστη συνεργασία
 • Πολύ μεγάλη αντίσταση σε θερμότητα και θραύση με τα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινήτου (ABS, ESP)
 • Μεγάλη αντίσταση στην πίεση
 • Ήσυχη και στρωτή λειτουργία (ελάχιστος θόρυβος και ταλαντώσεις στο πετάλι του φρένου και το τιμόνι)
 • Αξιόπιστη απόδοση σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας
 • Μεγάλη αντίσταση σε χημικούς παράγοντες όπως άλατα, καύσιμα και υγρά φρένων
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής (καλύπτουν έως και πολλαπλάσια χιλιόμετρα σε σχέση με after market ανταλλακτικά)

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ EXPRESS SERVICE

Παρέχονται συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης αλλά και επισκευής οι οποίες δε διαρκούν περισσότερο από μια ώρα, βάσει πρότυπων χρόνων του εργοστασίου και για τις οποίες δε χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Ελάτε ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ και συζητήστε με τον Σύμβουλο Service για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Η ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ έχει διαμορφώσει τους χώρους αναμονής με τρόπο που να σας προσφέρει μια άνετη φιλοξενία. Μέσα σε περίπου 1 ώρα θα μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από τον Σύμβουλο Service ο οποίος θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις εργασίες συντήρησης ή επισκευής που ολοκληρώθηκαν.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε περίπτωση που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και το πρόγραμμά σας γεμάτο υποχρεώσεις η ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ σας δίνει τη λύση. Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι μια επιπλέον παροχή, η οποία προσφέρεται ενεργά και εκτελείται εφόσον το επιθυμείτε. Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

1. Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας.

2. Μόνο παραλαβή ή μόνο παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας.

3. Παραλαβή & Παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας σε συνδυασμό με την παροχή αυτοκίνητου εξυπηρέτησης.

Ρωτήστε μας για την υπηρεσία αυτή, επιλέξτε την όταν θα κλείσετε ραντεβού για service και ξενοιάστε από το άγχος της διαδικασίας.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπηρεσία αυτή είναι να καλύπτεται το αυτοκίνητό σας με μεικτή ασφάλεια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ SERVICE

Το service της ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ είναι στελεχωμένο με έμπειρους Πιστοποιημένους Συμβούλους Service Skoda, οι οποίοι με τις επαγγελματικές συμβουλές τους και την επίβλεψη εργασιών επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας φροντίζουν ώστε να διατηρεί την άριστη κατάστασή του για πολλά χρόνια. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας συμβουλέψουν για το πακέτο service που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κλείστε ένα ραντεβού με κάποιον συνεργάτη μας και ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα πακέτα service.

 

© 2017 Karalelekis. All Rights Reserved. Designed By Openzstore